Smaken av Jotunheimen 3. – 5.2.

Vinterstemning, stillhet, utsikt over Jotunheimen. Nyt rene smaker av gode råvarer, prøv lokal akevitt og bli med på fortellertur!

Åpningshelgen 3. – 5.2. alt inkludert

Åpningshelgen «Smaken av Jotunheimen» alt inkludert (to retters meny fredag, akevitt- og ølsmaking, smaksmeny med 10 retter lørdag, 2x frokost, 1x selvsmurt niste/ termos, vinterlego søndag): kr. 3.790,- per person i dobbeltrom/ kr. 4.650,- per person i romantisk sæter-suite.

Program

Fredag

Ankomst til middag kl 18.30. Etterpå: Ølsommelier Karola har fått med seg gardsdestillatøren Erik Sve Bjørndal som står bak Sve Gardsbrenneri i Vågå. Akevitt- og ølprat, smak av tre kombinasjoner.

Lørdag

Etter frokost med smøring av nistepakke muligheten til å bruke dagen i skiløypene, gå på topptur rett fra hotellet mot 2000-meters toppene eller booke hundekjøring hos våre naboer. Hva med å prøve truger og bare rusle en tur?

På hotellet: Slapp av ved den vedfyrte peisen i biblioteket, nyt den storslagne utsikten over dalen, la øynene hvile over landskapet og tankene vandre. Belønn deg etter turen med noe godt å drikke eller kaffe og kake. Ikke glem å prøve Fjellspa før det blir en stor matopplevelse:

Kl 18.30 inviterer vi til «Smaken av Jotunheimen», bestående av 10 små retter der vi presenterer råvarene området og naturen har å by på. Sæterkjøkenet vårt satser på rene smaker i all sin rikdom og enkelhet. Vin- og ølanbefalinger følger menyen.

Søndag

Etter frokost inviterer vi til «vinterlego» – en tur mellom sætrene med fortelling om tiden det var folk og dyr her om vinteren. Avhengig av vær og føre bruker vi ski, våre truger eller bare fjell/vinterstøvler. En rolig tur med sæteropplevelse og bål på ca. 2 timer. Vi anbefaler lunsjstopp på Heidal Ysteri og Bakeri på veien hjem!