Gardsmenyhelg med Lomb Bryggeri 2. – 4.2.

Vinterstemning, stillhet, utsikt over Jotunheimen. Nyt rene smaker av gode råvarer, prøv lokal øl og bli med på fortellertur!

Åpningshelgen 2. – 4.2. alt inkludert

Åpningshelgen alt inkludert (to retters meny fredag, gardsmeny med 5 retter og ølsmaking lørdag, 2x frokost, 1x selvsmurt niste/ termos, vinterlego søndag): kr. 3.950,- per person i dobbeltrom/ kr. 4.750,- per person i romantisk sæter-suite.

Program

Fredag

Ankomst til middag kl 18.30 i spisestuene fra 1898. Slapp av for kvelden ved en av de vedfyrte peisene etterpå.

Lørdag

Etter frokost med smøring av nistepakke muligheten til å bruke dagen i skiløypene, gå på topptur rett fra hotellet mot 2000-meters toppene eller booke hundekjøring hos våre naboer. Hva med å prøve truger og bare rusle en tur?

På hotellet: Nyt den storslagne utsikten over dalen, la øynene hvile over landskapet og tankene vandre. Belønn deg etter turen med noe godt å drikke eller kaffe og kake. Ikke glem å prøve Fjellspa før det blir en stor matopplevelse:

Kl 18.30 inviterer vi til «Gardsmeny Sve», bestående av 5 retter med råvarene hovedsaklig hentet fra Sve gard i Vågå, som har sæter rett ved Hindsæter i Stuttgongen. Ølsommelier Karola har fått med seg brygger fra Lomb Bryggeri, sammen matcher vi hver rett med en øl og forteller om smakene underveis. Sæterkjøkkenet satser på rene smaker i all sin rikdom og enkelhet. Lomb bryggeri lager norsk tradisjonsøl som både passer godt til maten og gir innsikt i drikketradisjoner fra tidligere bondesamfunn. 

Søndag

Etter frokost inviterer vi til «vinterlego» – en tur mellom sætrene med fortelling om tiden det var folk og dyr her om vinteren. Avhengig av vær og føre bruker vi ski, våre truger eller bare fjell/vinterstøvler. En rolig tur med sæteropplevelse og bål på ca. 2 timer. Vi anbefaler lunsjstopp på Heidal Ysteri og Bakeri på veien hjem!