Sæter-suiter

Hindsæter har 10 romantiske sæter-suiter og 7 dobbeltrom, alle med bad.

Sæter-suitene er innredet med historiske bondemøbler, åkle, slind og ei gammel dør til en liten «ostebu» som kan fylles til din ankomst. De romantiske sengene er fra Dokka Bondemøbler med kvalitetsmadrasser fra norske Jensen. Det er kubbebord fra den lokale skogen, elg- og reinsgevir og gode stoler med godt leselys.

Du kan også slå deg ned i vår nye fjellbibliotek med panoramautsikt hvis du bor hos oss.

Dobbeltrom

Alle våre dobbeltrom har bad, de fleste har delbare senger og utsikt over dalen. I tillegg kan du som vår gjest slå deg ned ved storpeisen i loungen eller i vår nye fjellbibliotek med panoramautsikt!

Panoramautsikt

Nyt panoramautsikten over elva Sjoa og utsikt mot Stuttgonglie Naturreservat på den andre siden av elva fra rommet, fjellbiblioteket eller solterassa.
I sørvestlig retning byr utsikten på en rekke 2000 meters topper i Jotunheimen. Med god kikkert kan du se fotturister på tur over Besseggen passere Veslefjellet på veg mot Gjendeosen.

Fjellspa

Vår fjellspa kombinerer fysisk velvære med kulturhistorie. Etter en krevende dag i fjellet er dette stedet for avslapning. Hindholet er bygget opp som et lite sætertun innendørs i hotellet. Har du booket sætersuite er bruk av fjellspa inkludert.

Bernerhytta

Bernerhytta har fått navnet etter arkitekten Carl Berner som bodde mye på Hindsæter rundt 1900.

Hytta har et soverom med fire sengeplasser og et kombinert soverom/stue med to sengeplasser. I gangen mellom de to hovedrommene er det bad med dusj/wc. Tekjøken. Framfor hytta er det en lun svalgang som inviterer til å nyte en fantastisk utsikt.

Priser

Kontakt oss om du ønsker et skreddersydd tilbud for en samling/ seminar/ romantisk opphold!

Tider og vilkår:

  • Rommet garanteres klar kl 16.00 Prøv en av våre fine korte turene fra hotellet hvis du ankommer tidlig!
  • Har du bestillt halvpensjon/ middag ber vi deg sjekke inn i god tid før kl 19.
  • Utsjekk kl 11.
  • Vi er tilgjengelig for deg i resepsjonen fra kl 8.00 til kl 22.00
  • Ankomster etter kl 22.00 må avtales i forkant.
  • Avbestillingsbetingelser for selskap/ grupper avtales separat, for individuelle bestillinger gjelder vederlagsfri avbestilling fram til ei uke før ankomst. Deretter blir hele bestillingsbeløpet fakturert.

Last ned prisoversikt for 2024 som PDF