Høsthelg «Rein Gourmet»
Langhelgene 29. september – 2. oktober og 6. oktober – 9. oktober
Helgepakke med alt inkludert
Langhelg «Rein Gourmet»:
kveldsmat, fjellmat-meny, gourmet-meny, ølsmaking, guided tur, kveldsunderholdning, fjellspa, tre overnattinger m/ frokost, to nistepakke:
kr. 5.890,- pp i sæter-suite/ kr. 4.690,- pp i dblr.
Program
Torsdag
Ankomst til enkel kveldsmat, serveres mellom kl 20 og 22
Fredag
Etter frokost 8 – 10: kl 10 Rein Natur: Tur med naturguiden vår – inn i reinsfjellet rundt Hindsæter – over store sletter, langs små elvejuv og gjennom sæterlandskap, historiefortelling og bål underveis, ca. 4 t.
Kl 14 Rein Spa: Fjellspa på Hindsæter er åpent med badstue, infrarødbadstue, massasjebad og et stillerom dekt med reinsdyrskinn. Massasjeterapeut Unni Høiby tilbyr behandlinger i stillerommet.
Kl 18: Rein Fjellmat – fra vårt gamle stabbur og eldhus samt ølsmaking av norske håndverksøl i hotellets ølkjeller
Kl 21: Rein Fjellstemning: Sofie Kleppe fra «ULU of Norway» presenterer sitt arbeid basert på reinsdyrprodukter. Siden 2015 har hun bygd opp garveri- og designbedriften i Vågå med mål om å formidle og utvikle tradisjonelt skinnhåndverk
Lørdag
Etter frokost 8 – 10 mulighet til å bruke dagen i fjellet på egen hånd, ta Gjendebåten for å gå Besseggen eller andre turer
Kl 15 Rein Spa: Fjellspa på Hindsæter er åpent med badstue, infrarødbadstue, massasjebad og et stillerom dekt med reinsdyrskinn. Massasjeterapeut Unni Høiby tilbyr behandlinger i stillerommet.
Kl 19 Rein Gourmet: Hindsæterkokkene byr på en fem retters gourmet meny med hovedvekt på reinsdyr.
Søndag
Frokost 8 – 10
Vi har igjen fått med oss Unni Høiby (diplomert massasjeterapeut og rådgiver fra Axelsons Body Work School) for spabehandlingene – husk å forhåndsbestille time.
Utstilling av rene naturprodukter fra den lokale ullprodusenten NATURGULL. Mulighet til å kjøpe garn, garnpakker samt ferdig strikkede plagg.