utsikt over jotunheimen

Romantisk vinterhelg

natur og kos i Sæter Suite

Nyt stemningen, stillheten, utsikten over Jotunheimen og rene smaker av gode råvarer!

Opphold i Sæter-suite med alt inkludert

Opphold i sæter-suite 3 netter med alt inkludert (bobler & ost, 2x kveldsmenyer, 3x frokost, 2x selvsmurt niste/termos, kveldstur, ølsmaking, bruk av fjellspa, leie av truger) kr. 5.750,- per person

Program

Torsdag

Ankomst til bobler og lokal snack som står klar i din ostebu i sætersuiten. Avtal opplevelsene for helgen nå, vertskapet vet aktiviteter tilpasset vær og føre.

Fredag

Etter frokost med smøring av nistepakke, mulighet til å gå på ski i langrennsløyper eller på topptur til 2000meters toppene eller mindre topper med fine nedkjøringer. Ikke på ski? Da får du truger av oss og rusler en tur i vinterlandskapet.

På hotellet: Slapp av i suiten, kjenn på varmen fra lammeskinnene i lenestolen, ta en kvilestund i bondesengen, bruk tiden i fjellspa eller sitt ved den vedfyrte peisen i biblioteket med utsikt over Jotunheimen.

Kl 18.30: Tre-retters kveldsmeny med håndplukkede bærekraftige råvarer i spisesalen fra 1898

Kl 21 inviterer vi til en time ute. Romantisk måneskinnstur eller akekveld med fakler.

Lørdag

Etter frokost: Prøv hundekjøring hos våre naboer Sjodalen Hyttetun, gå ut i skiløypene, på topptur med våre truger eller prøv alpinskiene på Lemonsjøen skisenter

«Hjemme igjen» – kos i Sæter Suiten, biblioteket eller Fjellspa

Kl 16: Ølsommelier Karola inviterer til en ølsmaking av norske håndverksøl i ølkjelleren

Kl 18.30: Tre retters kveldsmeny med reinsdyr fra Vågå tamrein som hovedrett serveres i spisesalen fra 1898

Søndag

Avreise etter frokost gjennom vinterlandskap og forbi de gamle gardene i Heidal. Stopp gjerne hos Heidal ysteri og bakeri!