Høsthelg «Smaken av Jotunheimen»

Langhelgene 3. – 6.10./ 10. – 13.10. og 17. – 20.10.

Helgepakke med alt inkludert

Tre overnattinger m/ frokost, to niste, kveldsmat, gardsmeny Valbjør med ølsmaker, ti-retters smaksmeny, guided tur, kveldsunderholdning, fjellspa:

kr. 6.790,- pp i sæter-suite/ kr. 5.590,- pp i dblr.

Last ned PDF 

Program

Torsdag

Ankomst til enkel kveldsmat, serveres mellom kl 20 og 22

Fredag

Kl 10, etter frokost: Kai Valbjør, tidligere eier og driver av slektsgarden Valbjør tar dere med inn i sæterdalen Griningsdalen og forteller om sætring og gardslivet. Det var Kai som startet med økologisk gardsdrift på Valbjør og utvikling av den kjente geitosten «Fjellgeit». Kai har årelang erfaring og kunnskap fra geithold og sætring, vi er stolte over å kunne presentere han som guide for dere!

Fjellspa på Hindsæter er åpent fra kl 15 med badstue, infrarødbadstue, massasjebad og stillerom. Massasjeterapeut Unni Høiby tilbyr behandlinger i stillerommet.

«Gardsmeny Valbjør» med ølsmaker kl 18.30: Tre retters meny med råvarer fra Valbjør gard i Vågå. Ølsommelier Karola forteller om bryggetradisjoner på norske garder og matcher smakene med håndverksøl fra Norge.

«Vågå Ull» kl 21: Vi har invitert det nystartede spinneriet til å fortelle om veien fra sau til genser. Bærekraftig produksjon av tekstiler og nye måter å foredle og distribuere ull fra norsk sau er i fokus her. Mulighet til å kjøpe ullprodukt.

Lørdag

Etter frokost 8 – 10 mulighet til å bruke dagen i fjellet på egen hånd, gå Besseggen eller andre turer, vi har turkart og anbefalingene klare!

Fjellspa på Hindsæter er åpent fra kl 15 med badstue, infrarødbadstue, massasjebad og stillerom. Massasjeterapeut Unni Høiby tilbyr behandlinger i stillerommet.

Kl 18.30 «Smaken av Jotunheimen»: Hindsæterkokkene byr på en ti retters meny med de beste smakene Jotunheimen har å by på – i all sin rikdom og enkelhet.

Søndag

Frokost 8 – 10

Vi har igjen fått med oss Unni Høiby (diplomert massasjeterapeut og rådgiver fra Axelsons Body Work School) for spabehandlingene – husk å forhåndsbestille time.

www.skrotten.com

Gardsmenyen Valbjør på fredag kveld baserer seg på råvarer fra Valbjør gard i Vågå

www.valbjoer.no