
Høsthelg «Smaken av Jotunheimen»
Langhelgene 28. 9. – 1.10. og 5. – 8.10.

Helgepakke med alt inkludert
Tre overnattinger m/ frokost, to niste, kveldsmat, gardsmeny Sve med øl- og akevittsmaker, ti-retters smaksmeny, guided tur, kveldsunderholdning, fjellspa:
kr. 6.490,- pp i sæter-suite/ kr. 5.290,- pp i dblr.
Program
Torsdag
Ankomst til enkel kveldsmat, serveres mellom kl 20 og 22
Fredag
Kl 10, etter frokost: Tur med naturguiden på sporene av Jotunheimens smaker i sæterlandskap og fjellet rundt Hindsæter. Historiefortelling om bær, lav, spiselige planter og dyreliv. Vi lager bål underveis, ca. 4 t.
Fjellspa på Hindsæter er åpent fra kl 15 med badstue, infrarødbadstue, massasjebad og et stillerom dekt med reinsdyrskinn. Massasjeterapeut Unni Høiby tilbyr behandlinger i stillerommet.
«Gardsmeny Sve» med øl- og akevittsmaking kl 18.30: Tre retters meny med råvarer fra Sve gard i Vågå. Gardsdestillatøren Erik Sve Bjørndal forteller om råvarene og vi smaker på akevitt fra Sve og norsk håndverksøl til maten.
«Matauk i Jotunheimen» kl 21: Kari Hølmo Holen fra Vågå forteller om sætring sommer- og vinterstid i tidligere tider ved peisen
Lørdag
Etter frokost 8 – 10 mulighet til å bruke dagen i fjellet på egen hånd, ta Gjendebåten for å gå Besseggen eller andre turer
Fjellspa på Hindsæter er åpent fra kl 15 med badstue, infrarødbadstue, massasjebad og et stillerom dekt med reinsdyrskinn. Massasjeterapeut Unni Høiby tilbyr behandlinger i stillerommet.
Kl 18.30 «Smaken av Jotunheimen»: Hindsæterkokkene byr på en ti retters meny med de beste smakene Jotunheimen har å by på – i all sin rikdom og enkelhet.
Søndag
Frokost 8 – 10
Vi har igjen fått med oss Unni Høiby (diplomert massasjeterapeut og rådgiver fra Axelsons Body Work School) for spabehandlingene – husk å forhåndsbestille time.
Gardsmenyen Sve på fredag kveld baserer seg på råvarer fra Sve gard i Vågå