Høsthelg «Smaken av Jotunheimen»

Langhelgene 2. – 5.10. og 9. – 12.10.

Helgepakke med alt inkludert

Tre overnattinger m/ frokost, to nistepakker, kveldsmat, historisk meny, ti-retters smaksmeny, guided tur, måneskinnstur, fjellspa:

kr. 7.090,- pp i sæter-suite/ kr. 5.890,- pp i dblr.

Last ned PDF 

Program

Torsdag

Ankomst til enkel kveldsmat, serveres mellom kl 20 og 22

Fredag

Kl 10, etter frokost: Ole Kristian Ødegaard, historieforteller og treskimaker fra Heidal, tar dere med i ut sæterterrenget og inn i tiden da Jo Gjende var den første guiden i Jotunheimen og fjellet var til for matauk. Ole Kristian har skrevet bok om Jo Gjende og er svært kunnskapsrik på lokal kulturhistorie. Det blir bål underveis.

Fjellspa på Hindsæter er åpent fra kl 15 med badstue, infrarødbadstue, massasjebad og stillerom. Massasjeterapeut tilbyr behandlinger i stillerommet.

Kl 18.30: «Historisk meny» med retter som ble servert på Hindsæter for 100 år siden. André forteller om mattradisjoner på sætrene i dag og i tidligere tider.

«Måne og stjerner» kl 21: med nasjonalpark og naturreservater som nærmeste nabo ligger hotellet i et område med lite lysforurensing. Vi går en liten tur, tar med kikkert og teleskop, ser på månen, planeter og konstellasjoner. En kveldstur i mørket er en opplevelse i seg selv!

Lørdag

Etter frokost 8 – 10 mulighet til å bruke dagen i fjellet på egen hånd, gå Besseggen eller andre turer, vi har turkart og anbefalingene klare!

Fjellspa på Hindsæter er åpent fra kl 15 med badstue, infrarødbadstue, massasjebad og stillerom. Massasjeterapeut tilbyr behandlinger i stillerommet.

Kl 18.30 «Smaken av Jotunheimen»: Hindsæterkokkene byr på en ti retters meny med de beste smakene Jotunheimen har å by på – i all sin rikdom og enkelhet.

Søndag

Frokost 8 – 10

For spabehandlingene, utført i regi av Skrotten AS v/ Unni Høiby – husk å forhåndsbestille time!

Ole Kristian Ødegaard driver foretaket Raak og Draam, Heidal. Vi er veldig glad for at han skal guide dere i år!