Aktuelt

Aktiv i Jotunheimen uten ski

Trening for hele kroppen, avspenning i fjellspa, lokal mat og drikke om kvelden

Uka før påske inviterer vi til en innholdsrik uke med guidede turer hver dag – på fem av dagene oppdager vi landskapet og bestiger topper i Jotunheimens forgård på truger, en av dagene utforsker vi juvet til mektige Sjoa til fots – guiden fører oss trygd gjennom Sjoas isverden. Tida i slutten av mars er helt perfekt for det: Dagene er lange, ofte solrike og snøen er godt pakket og hard, noe som gjør det lett å vandre over det hvite landskapet med trugene.

Turene er ikke krevende, men vi er ute mellom 5-6 timer hver dag inkludert pauser og beveger oss i rolig turtempo. Turene blir tilpasset vær, føre og til en viss grad deltakerne. Deltakerne må være friske og kunne gå vanlige vandreturer på 6 – 7 timer med stigninger av inntil 600 høydemeter.

Lyst, men usikker om du kan være med? Ta kontakt – vi hjelper!

Ankomst på lørdag den 28.3. - vi starter rett som det er med Winemakers Dinner med importør Bertil & Martens og en fin meny med reinsdyr som hovedrett. Fra søndag blir det guidet tur hver dag og uken avsluttes på lørdag morgen den 4.4. etter frokost.

Alt inkludert i ei hel uke - frokost, middagene, selvsmurt niste/termosfyll, tilgang til fjellspa og guide for kr. 8950,- per person ved overnatting i dobbeltrom, kr. 10.350,- ved overnatting i enkeltrom.

Send epost til post@hindseter.no for påmelding!

Tilbake

Trygt, raskt og godt for hele kroppen med truger

Nyte marssola

Fint å gå toppturer i mars