Rom og hytte

Hotellet har 26 koselige rom med bad. Av disse er fire enkeltrom, fem familierom og sytten dobbeltrom. Rommene har enten utsikt over dalen eller mot skogen. I tillegg har vi ei fin tømmerhytte til utleie med seks sengeplasser, dusj og WC, fullt utstyrt kjøkken, to klebersteinspeiser og veranda med utsikt over dalen.

I tillegg til rommene fins det panoramasalong med et lite bibliotek, fine sittegrupper rundt den gamle klebersteinspeisen, velværeavdeling, seminarrom og skikjeller. Det er fri internettilgang (wifi) i fellesarealene.

Til rommene

Til hytta

Tider og vilkår

Rommet garanteres klar kl 16, de fleste dagene kan du sjekke inn i god tid før det. Mange muligheter for korte spaserturer i området på ankomstdagen!

Ankomster etter kl 20 må avtales via telefon på ankomstdagen. Hvis du har bestillt halvpensjon/middag så ber vi deg sjekke inn før middagstid kl 19.

Utsjekk kl 11.

Vi er tilgjengelig for deg i resepsjonen fra kl 7.30 til kl 22.

Avbestillingsbetingelser for grupper/selskap/arrangement avtales separat, for individuelle bestillinger gjelder vederlagsfri avbestilling fram til tre dager før ankomst.

For prislista se til høyre!