Kulinarisk fjellpåske
Fjellromantikk med gode smaker
Vær med på isjuving, nyt snøen, utsikten over Jotunheimen og smaker av fjellet!
Opphold med alt inkludert
Opphold i 3 netter med alt inkludert (bobler & ost, 2x kveldsmenyer tre retter, 1x kveldsmeny fem retter, 3x frokost, 3x selvsmurt niste/termos, bruk av fjellspa, guidet tur isjuving) kr. 6.120,- per person i dobbeltrom/ kr. 7.170,- per person i sætersuite
Program
Ankomstdag lørdag 23.3 eller torsdag 28.3.
Ankomst til bobler og lokal snack som står klar i din ostebu i sætersuiten eller på dobbeltrommet. Avtal opplevelsene for oppholdet nå, vertskapet vet aktiviteter tilpasset vær og føre. Prøv gjerne fjellspa før sæterkjøkkenet serverer kveldsmenyen kl 19.
Dag 2
Etter frokost med smøring av nistepakke, mulighet til å gå på topptur til 2000-meters toppene eller mindre topper med fine nedkjøringer rett fra hotellet. Ikke på ski? Du kan leie truger og rusle en tur i vinterlandskapet.
På hotellet: Slapp av i suiten, kjenn på varmen fra lammeskinnene i lenestolen, bruk tiden i fjellspa eller sitt ved den vedfyrte peisen i biblioteket med utsikt over Jotunheimen eller på solterassen ute.
Kl 19: Tre-retters kveldsmeny med håndplukkede bærekraftige råvarer i spisesalen fra 1898
Dag 3
Etter frokost: Vår guide tar dere med på en fantastisk tur i isen i Sjoajuvet. Enkel, men opplevelsesrik tur med litt klyving for å se frosne fossefall og ishuler i mange farger.
«Hjemme igjen» – kos i sætersuiten, på solterassen, i biblioteket eller Fjellspa
Kl 19: Fem retters kveldsmeny basert på smaker fra Jotunheimen i all sin rikdom og enkelhet
Avreisedag
Avreise etter frokost, kanskje forbi de gamle gardene i Heidal. Stopp gjerne hos Heidal ysteri og bakeri!