Hindholet Kultursauna

Hindholet kultursauna kombinerer fysisk velvære med kulturhistorie. Etter en krevende dag i fjellet er dette stedet for avslapning og vinne nye krefter. Hindholet er bygget opp som et lite sætertun innendørs i hotellet. Har du booket sæter-suite er bruk av fjellspa inkludert, ellers er det kr. 90,- per person. Kun for personer over 18 år.

Vår romslige badstue gjemmer seg i en tømmerløe fra begynnelsen av 1800 tallet der veggene bærer preg av 200 års opphold i Jotunheimen. Ei steinbu skjuler infrarød badstue og her vil muskler og ledd mykes opp av infrarøde stråler på en behagelig måte. I tømmerlåven kan du ta en regndusj, men her er til og med "ute"- doen på plass med ei gammel dør til badet.

Midt på tunet står massasje badestamp med plass til 6 personer. Rundt om er det liggestoler hvor man både kan nyte fjellformasjonen Hindholet og fint oppstablet bjørkeved. Om vinteren er det utgang til snøhulen der du kan ta et snøbad.

Smittevern sommeren 2021: Vi tillater nå inntil 6 personer samtidig i fjellspa. Da kan du være trygg på at du kan holde god avstand. Time må reserveres dagen før.