2019: Alle våre vinterpakker og helgearrangement er nå publisert her!

Klikk på .pdf filene for detaljerte beskrivelser!

Snø og is

Jotunheimen byr på Norges lengste skisesong, fra slutten av oktober til slutten av mai. Ingen kan tilby så stabile forhold med tørrsnø gjennom 7 måneder. Her i Jotunheimens østlige del er været ofte stabilt med mange soldager. Du kan enten gå eller stå på ski eller prøve truger og isjuving på våre guidede turer.

Lysvinter – oktober til desember

 

Valdresflye er blitt kjent som første sted i Norge med skiføre om høsten. God vei bringer deg fra Hindsæter og til toppen på 1389 meter på ca 20 minutter. Mange langrenns-entusiaster legger sesongstarten hit. Terrenget er lett og ofte opplever man rene påskestemningen i november. Men været kan skifte fort og da er det røft på Valdresflye. Derfor har Hindsæter en tidligløype på 5 km ved hotellet 950 moh som prepareres på 15 cm snø.

 

Kaldvinter - Januar og februar

 

Hindsæter ligger langs det store nettet av preparerte løyper som strekker seg langs hele Jotunheimens østside Her finner du Jotunheimenløypa på 60 km, en løype som går innom mange kjente turiststeder mellom Brimi og Gjendesheim. Ved Lemonsjøen finnes det både et stort maskinpreparert løypenett og alpinsenter med tre heiser og 5 nedfarter. Kun 20 minutts kjøring fra Hindsæter.

 

Solvinter – mars og april

 

Lengre dager og fastere føre i høyfjellet frister til toppturer. Du finner ikke bedre og mer allsidige toppturmuligheter enn på Hindsæter. Her venter fjell på 1400 – 2300 meters høyde. Kjente topper er Nautgardstind, Hindnubbene, Besshø, Tjørnholstind, Rasletind og Høgdebrotet - alle over 2000 meter. Hindsæter er et perfekt sted for opphold før og etter den ultimate topptur-opplevelsen Jotunheimen Haute Route

 

Vårvinteren – mai

 

Solbrente fjelltopper og skiløpere, skareføre, vårløsning, rypestegg, randoneeski, shorts, gamasjer, solbriller, hundrevis av skiløpere eller alene. Gå ikke glipp av vårskieventyret i Jotunheimen. Skiføre i hele mai!