Rein Gourmet Høsten 2017

Våre råvarer og leverandører

Andebryst

Kjøkkenet vårt utvikler seg bestandig og innholdet i menyene varierer med årstidene og råvarene. Vi bruker så mye lokal produserte råvarer som mulig og har spesialisert oss på reinsdyr fra Jotunheimen, sjekk egen kapitel om denne fantastiske og økologiske råvaren her.


Ved siden av reinsdyr får du hos oss

Utover det prøver vi å plukke noe av tilbehøret fra naturen rundt oss - bl.a. bær som molte og tyttebær, rabarbra fra kjøkkenhagen og friske bjørkeblader.

Ta kontakt med oss for å høre hva vi serverer!

Informasjon for deg med allergi/ spesielle ønsker

1) Allergi: vennligst gi beskjed minst tre dager før ankomst. Vi prøver å tilfredsstille alle behov, men må be om å få informasjon tidlig for vår planlegging. Husk også å oppgi hvor alvorlig allergien er. Vi opplever dessverre ofte at vi lager spesialmat og så ønsker gjesten likevel å spise det de andre får - «litt tåler jeg». Slik fører til at mat blir kastet.


2) Spesielle ønsker: Vi har stor forståelse for alle som slutter å spise kjøtt fra industrielt dyrehold og andre produkter med tvilsomme, ikke bærekraftige produksjonsmetoder. Men: vi hadde vært takknemlig om du som har valgt dette kunne åpne din horisont for vår filosofi når du er vår gjest. Du kan spise vårt reinsdyrkjøtt fra Vågå tamrein AS uten dårlig samvittighet. Vi kjøper kun fisk fra vanlig fiske i norske farvatn eller mindre, rene oppdrettsanlegg. Vi kjøper ofte hele slakt og bruker hele dyret. Hos oss får du mat som du ikke får kjøpt i dagligvarebutikkene. Prøv – når du er hos oss! Ønsker du ikke det, gjelder 1). Vi lager alle alternativer, bare vi får beskjed – med ett unntak – vi lager ikke 100% vegansk mat.